Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
ci je to definitivne potvrdeny date neviem ale je mi to totalne jedno. Europska tour bola avizovana na strankach mindphaser uz na januar + februar 2008 ale verim tomu.
Som zvedavy ake vokalistky pridu asi jedna maximalne dve.
Pecka bomba sprava. Idem. Idem. Idem. Mohla by kludne pribudnut aj vienna.
Kto este ?
[ Príspevok bol upravovaný: 18 február 2008 11:01 PM vykonal adrian ]
http://www.kartenhaus.de/ na tejto stranke sa daju kupiť listky na oba nemecké koncerty,
fakt je že ešte pred par dnami tam bol pri mnichove uvadzany aj C1 - prisahám ,teraz to tam už tak neni - nechapem
08.05.08 UK London Carling Academy
09.05.08 Belgium Antwerk Hof ter Lo To Be Confirmed
12.05.08 Hungary Budapest A38 Ship
13.05.08 Czech Rep. Prag Lucerna Music Bar
14.05.08 Germany Munich Backstage
15.05.08 Germany Frankfurt Batschkapp
16.05.08 Germany Berlin Columbia Club
17.05.08 Greece Athens Gagarin 205
18.05.08 Greece Thessaloniki >Ydrogeios Club
22.05.08 Russia Moscow Ikra
More info to come.
Tak neviem ci nie je zaujmavejsi den pred Prahou…...
neviem kolký z vás sa chystaju do tej Budapešti, ale v TT už máme predaných 17 lístkov, takže nejaky slováci tam určite budu , a cena je fakt super :252,- SKK, v predaji cez ticketportal
Delerium boli vynikajuci, aby som objasnil z ambientneho projektu sa na stage-i stal kvalitny live act. Gitara, basa, bicie a bill za klavesami. Tracky v serioznej live-uprave, s gitaorvymi prechodmi, zvuk namakany aj vdaka perfektnemu klubu na lodi A38, skoda hovorit. Treba proste vidiet a pocut.
Kto ste neboli v Pesti, ostali vam oci pre plac. Tu zopar fotiek od kamosa Mareka Pechmanna zaroven aj nasho sofera tam a spat. Dakujeme pekne.