Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Vo štvorici po opici….žiadna hlboká myšlienka, žiadna vážnejšia erotika , len sranda, na relax super! Hlavne záver filmu je dobrý - už počas záverečných tituliek, tie ich nafotené fotky….
Inak mám rada zamilované filmy tipu - Keď muž miluje ženu, Zamilovať sa, Madisonské mosty…seriál Tudorovci
Z kníh : historické romány - hlavne obdobie Henricha VIII., Alžbety I., - Milenka Henricha VIII., Posledná žena Henricha VIII., Královnin milenec
knihy od Zdeny Frýbovej, Nory Roberts
Ozaj, aj píšem knihu, už dosť dlho , samozrejme o živote s DM a samotnom DG….sú to len moje myšlienky spojené s faktami, dosť veľa vecí vymyslených….celkom ma to zatiaľ drží, teraz bolo dosť materiálu na písanie a rozvíjanie príbehu…
Lepšie už to nebude s Jackom Nicholsonom - skvelý film!
Prelet nad kukučím hniezdom
[ Príspevok bol upravovaný: 20 júl 2009 02:05 PM vykonal Liba ]
Dik za super tip, po lopatisticky podane i ked tych 45 min uz bolo potom dost narocne
Moj typ: Zeitgeist: The Movie (video film) http://www.csfd.cz/film/235453-zeitgeist-the-movie/ a http://www.csfd.cz/film/249470-zeitgeist-addendum/
Niektore pasaze su fakt brutal funny ale ine aspon nutia popremyslat ci zamysliet.
Kto má rád detektívne filmy s nádychom tajomna, napätia a humoru určite si pozrite nové spracovanie Sherlocka Holmesa.
Z kraje jsem byla trošku zaskočená, co z toho Guy Ritchie udělal. Ale když jsem si zvykla na netradiční pojetí, tak mě film docela nadchnul. Čerstvé, svižné a vtipné.
Ak sa ti páčia tie čo som vymenoval, tak určite. Hoci teraz tomu filmu rozumiem vďaka internetovým diskusiám oveľa menej ako keď som odchádzal z kina. Myslím, že na to pôjdem ešte raz.
PS: Ktorý debil vymyslel pukance?? A nevypnuté mobily? Aj keď onedlho po začiatku filmu stíchli, blbci. Ale aj preto do kina chodím už málokedy.
Inception bol proste uplne úžasný, sountrack už pomaly poznám naspamäť..
Do kina tiež už len malokedy, včera to bol uplne otras.. triaslo sa plátno lebo premietač je kokot… no a ludia v kine… no comment..
Tak bola som, videla som. Substance242 vďaka za typ. Film sa mi veľmi páčil. Myslím, že opäť posunul hranice divákovho vnímania niekam ďalej.
Páčil sa mi hlavný motív “celej akcie” (aby sme tu moc neprezrádzali…) Hudba taktiež úžasná...a záver? niekde som našla, že režisér sa vyjadril v tom zmysle, že je to ponechané na vnímaní diváka a je to tak - pesimista si vyberie…. a keďže ja som optimista, tak som presvedčená, že “tá kovová vecička” sa v závere zatriasla a určite išla spadnúť.
Film taký, aký má byť. Napätie, zábava, slzy (to viete, baba)...určite odporúčam.
Expendables??? No scena, kde sa na jednom mieste objavia Arnie, Stallonne a Willis je podla mna najtrapnejsim filmovym momentom vsetkych cias!!! To ostatne… ale jo, kto ma rad Commando a hlavne poslednych 40 minut, ten si pride na svoje… Salt… suhlas, vydarene… Inception, parada… ale inak, celkovo to vo filmovom priemysle ide dolu vodou, nespasi ho ani 3D ... alebo starnem? )