Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Praveze cena listkov na nemecke pomery uplne v pohode, listky na vsetkych 8 koncertov sa predali za 10 min.. Podla mojich informacii je max. ludi na jeden vecer 300 co je uplna “klubovka” a musi to byt super pocut cely album plus aj ine skladby. Len som zvedavy ci setlisty budu postavene podobne ako v Amerike, alebo bude nejaka zmena.
Praveze cena listkov na nemecke pomery uplne v pohode, listky na vsetkych 8 koncertov sa predali za 10 min.. Podla mojich informacii je max. ludi na jeden vecer 300 co je uplna “klubovka” a musi to byt super pocut cely album plus aj ine skladby. Len som zvedavy ci setlisty budu postavene podobne ako v Amerike, alebo bude nejaka zmena.
to mi je jasne ze na nemecke pomery v pohode a dokonca listok nestal vela, ale myslel som to tak, ze keby som chcel ist na vsetky tak sa nedoplatim
tak to potom plny suhlas :-p ked to hrali v New Yorku tak tam by sa ti to nestalo, tam sa dalo kupit na jednu osobu max. 3 koncerty, tu v D’dorfe to myslim tak nie je, ale uz je to jedno listky uz nie su dostupne
tak to potom plny suhlas :-p ked to hrali v New Yorku tak tam by sa ti to nestalo, tam sa dalo kupit na jednu osobu max. 3 koncerty, tu v D’dorfe to myslim tak nie je, ale uz je to jedno listky uz nie su dostupne
Opravujem sam seba kupit sa dali listky max. na 2 koncerty a to platilo aj pri predaji listkov v D’dorfe
Toto su velmi dobre spravy pre fanusikov, lebo ak to pojde takto dalej (ze budu koncerty 3D a komplet odohrane vsetky albumy ci uz v anglictine alebo nemcine) tak vydanie DER KATALOGU 3D na DVD alebo BR bude coskoro a to ma velmi tesi :smitten: uz len aby zahrali aj v Prahe :sunny:
Na Londynske koncerty sa budu dat kupit listky max. 4 na jednu osobu za cenu 60 libier. No cena je… britska
Tento komplet koncertov v 3D sa dal ocakavat kedze sa o nom pise aj v 3D Knihe, ktoru KRAFTWERK vydali minuly rok, takze svoj slub splnili a zahraju komplet albumy.
Pre tych ktori sa zaujimaju o Kraftwerk ale aj veci okolo/mimo kapely davam do pozornosti novy album byvaleho clena KW Karla Bartosa : Off The Record ktory vychadza onedlho.
Podla vyssie uvedenych ukazok Karl vobec neprekvapil :(
Singel “Atomium” nasvedcoval ze by mohlo ist o silnu hudobnu zmenu oproti albumu Communication z roku 2003, ale opak je pravdou.
U mna aj nadalej na 1.mieste je album Esperanto a na 2.mieste Communication