Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Pri väčšom odbere CD zľava.
Info na e-mail: .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript)
alebo na tel: +421903766276
Kompletný a aktuálny zoznam všetkých CD čo mám na predaj pošlem na požiadanie mailom.
Pri väčšom odbere CD zľava.
Info na e-mail: viskup.pavol @ gmail.com
alebo na tel: +421903766276
Kompletný a aktuálny zoznam všetkých CD čo mám na predaj pošlem na požiadanie mailom.
Predam specialnu ediciu digitalne remasterovanych CD Depeche Mode (2007). Vyrazne vylepsena kvalita zvuku oproti originalnemu CD, specialny booklet kde je okrem vsetkych textov aj popis nahravania daneho albumu. 100 % stav.
Cena 1 CD = 8 EUR. Cena noveho CD na http://www.gorila.sk = 16.28 €; t. j. zlava 50 %!!! Ide o tieto albumy: 1) Depeche Mode - Music for The Masses (1987) 2) Depeche Mode - Black Celebration (1986) 3) Depeche Mode - Some Great Reward (1984) 4) Depeche Mode - Construction Time Again (1983) 5) Depeche Mode - A Broken Frame (1982)
Kontakt: .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript)
Predám VHS Devotional. http://www.depmod.com/videos/devotional/v1590.htm
Pôvodné vydanie, skvelý stav. 12€ s poštovným. Súkr. správa, alebo e-mail .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript)
mam na predaj remastrovane albumy v SACD… vylepseny zvuk + bonusove DVD s dokumentom z nahravania daneho albumu, booklet s textami a bonusovymi fotkami.. vsetko prve vydania, dnes sa uz nevyrabaju..
mam speak and spell, broken frame, some great reward, niektore aj viac kusov
info sukr. sprava tu na fore alebo .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript)
//edit k 23.3. - stale aktualne !
[ Príspevok bol upravovaný: 23 marec 2012 04:59 PM vykonal Lancer ]
Rozhodol som sa predať celú svoju zbierku CD, DVD a vinylov. Dával som to dohromady prakticky viac ako 20 rokov, aj keď posledné roky som už toho kupoval iba veľmi málo. Zoznam je v prílohe, cenu som neuviedol, je to na dohode. Ak by sa našiel nejaký šialenec a kúpil by to všetko, tak cena by bola cca 1500 EUR .
Kontakt cez PM alebo mailom na .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript)
5.3.2012 Všetky CD Mute CS a CD DM Intercord blue stripe label sú už mimo ponuky.
[ Príspevok bol upravovaný: 07 marec 2012 11:34 AM vykonal grapher ]
Predám Recoil - Liquid Samples RCD Stumm 173. Najvyššej ponuke.
Súkr. správu, alebo .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript)
[ Príspevok bol upravovaný: 06 marec 2012 08:16 PM vykonal tonot ]
Viac info a foto na vyžiadanie mailom. Ceny: 1/ €12, 2/ €5, 3/ €12, príp. dohoda. Pošlem aj na dobierku v kvalitnom
kartónovom balení, pošta + €2,50 za každú zvlášť, + €4 dohromady.
nechce niekto AND ONE - S.T.O.P. 2CD verziu? ma to vyjst o tyzden, objednal by som z ebayu viac kusov, nech sa usetri na postovnom.. ide niekto do toho so mnou?