Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
@enjoy: myslis sukromne spravy? Ak ano, tak si presiahol denny limit 20 sprav / alebo posielas spravu viac ako 20-tim. Je to ochrana voci spamerom, ktori vyuzvaju cudzie systemy pre hromadnu korespondenciu / resp. posielaju hromadne nieco pre niekoho, koho vobec nepoznaju.
Gabo , ano asi som presvihol 20 sprav za den , sukromne spravy jaska , 20 je malo , povies si zo styrmi pat sprav a hotovo , sa mi zda malo , nevadi uz ze to nie je chyba u mna v PC , je to tak nastavene , OK
ja by som navrhoval to DM radio tam napisat slovne ako ostatne zalozky lebo o tom mozno vela ludi ani nevie co to je za “sipku”
A ked sme uz pri tom radiu, este jedna mensia chybicka:
Moj Firefox 2.0.0.20: Kliknem na tu “sipku”, otvori sa radio v novom okne. Okno radia necham otvorene a na stranke, z ktorej som otvoril radio, kliknem na “Schranka”. Otvori sa schranka sukromnych sprav, ale nie v novom okne, ale v okne, kde bolo radio. T. z. schranka nahradi radio.
Opacne a s roznymi kombinaciami zatvarania a otvarania okien sa mi tento bug uz nepodarilo vyvolat.