Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Zdravím…neviem, kam by som mohla zaradit tuto spravu, a ani neviem ci ide o problem…
Skor je to take pozastavenie sa nad jednou reakciou z DM shopu (ktory zrejme spada pod dm.cz), ktora mi dnes mailom dosla… Reagovala som na cenu DVD Depeche Mode - Tour of the Universe - Live In Barcelona - Super deluxe 4-disc version (2xDVD, 2xCD), ktora ma prijemne prekvapila! O to viac ma zarazil mail, ktory mi odtial dosiel…podotykam, vyjadrovala som sa do kolonky s nazvom: recenzia/komentar:
Od: .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript) <dm@depechemode.cz>
Prijata: 03.10.2010 14:16
Pre: .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript) <depesanda@azet.sk>
Predmet: dm
Když se ti nelibý ceny v DM shopu tak si to kup nekde jinde a nepiš nám
tito hloupe věty to kolonky recenze ...
Teeeda…taketo spravanie sa k potencialnemu zakaznikovi…to je teda novinka! Co viac dodat? Asi nic…hovori to samo za seba… :no:
Od vcera po prichode na dm.sk, mi po kompletnom nacitani uvodnej stranky ostanu nacitane len reklamy. Teda ziadne spravy, ziadne clanky, proste nic, len hola stranka s reklamami. Viem sa ale dostat do sekcii ako: forum, media atd…
Ked vsak idem na dm.sk cez facebook, temu alebo spravu mi otvori bez problemov, no ak chcem ist na uvodnu stranku, zase nic len reklamy.
Gabriel!. neviem už ani kam píšem ,len by som bola rada, keby sa tu dalo bežne popísať s luďmi, ktorý maju radi tú úžasnu hudbu, co aj ja DM!!! A mám s tým niekedy problém.. Za blbú sa nepokladám, len niekedy to asi nefachči tak ako by malo! Alebo som blba, tak mi napíš , ako na to!!!!!
já mám (ke své velké radosti) problém s odesíláním soukromých zpráv, když se o to pokusím, tak se mi objeví hlášení: Bol dosiahutý maximálny povolený počet odoslaných súkromných odkazov v priebehu posledných 24 hodín.