preco ked kliknem na novy prispevok na hlavnej obrazovke diskusneho fora v nejakej teme tak ma nanho nehodi? ...ale iba na zaciatok danej temy, ved mi to uz na nejakych temach fungovalo :(
Pretoze je to tak od “vyrobcu” naprogramovane. SKusal som tam dat link priamo na prispevok, ale nefunguje to. Budem musiet nad tym stravit viac casu. V tejto chvili taketo funkcne drobnosti riesit nebudem pretoze suvisia so sucasnym dizajnom a kedze ten sa bude menit, nema vyznam sa na tych par mesiacov tym zaoberat.
Link priamo na prispevok sa nachadza az v danej diskusnej skupine, napr:
http://www.depechemode.sk/forum/viewforum/14/
Prosim, nemusite mi pripomienkovat staru funkcionalitu fora. Ked budem robit definitivnu verziu fora/webu budem sa snazit podobne znaky a spravanie vniest do tohoto systemu. Ja viem ze sa toto forum sprava inak ako to stare co je samozrejme. Viem o tomto inom spravani, preto je zbytocne ho pripomienkovat a budem sa povodnu funkcnost co najvoac navratit.
Ak mate pripomienky k hlaskam na webe/fore, ci fatalne chyby a nefunkcnost niecoho, co znemoznuje pouzitie nejakej funkcie, dajte mi vediet. Odlisne spravanie v porovnani so starym forom mi prosim nepripomienkujte.
Dakujem