Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Já už se nemužu dočkat
Koncert Camouflage 13km od baráku,to snad ani není pravda ;o))
...nuz veru asi bude treba pridat takych 60 km navic.
Ale v pohode to len koncert prestahovali, blok zostal na mieste .
Taze asi vybehnem nakoniec na koncert len tak v papuciach…
Tí, ktorí sa zapojili do súťaže o lístky na prešovský koncert automaticky postupujú do osudia pre košický. Znamená to, že nie je potrebné sa zapájať do súťaže znovu, ak ste tak už urobili pred tým!
Tak Blava to jisti a pokud by me nekdo z ni dovezl do Kosic a v nedeli zpatky, tak bych taky zajel. Uz se tesim na afterparty. Zde jsou nejake fotky abyste vedeli na co se mate tesit:
ehmm, nuz co
one s ICCT to akoze si pripomenieme tlacenku v rade na mandarinky za komunistov, co sudruhovia?
ale verte neverte mile bratia a sestry, uz koli tomu idem
tak to som fakt zvedavy kde sa pomesti v tom ICCT ta masa ludi co tam pride….neva, aspon bude vzpredane
to Devotom: teba poznam z minulej DM party…dame dake beeero?
kua, tak kto by mna uz len nepoznal, jasne ze dame, je to bez par dni skoro rok co bola v KE posledna slusna party v podani Luca, takze pekne vyrocie a ze bude mrte ludi to je na povazenie, mam z toho divny pocit, ale bodaj by som sa mylil
Predsa len mi to nedá a pár viet napíšem…
Keď sa niekedy oplatilo počkať, tak to bolo včera. Koncert síce začal s hodinovým oneskorením, ale tentokrát je dlhé čakanie na zime odpustené, prepáčené, zabudnuté. Aj keď nie som práve najväčším fanúšikom a odborníkom na Petra Muka, musím uznať, že včera bol skvelý. Naozaj zahral to best of a bol pri tom dokonalý, úplne famózny a spieval výborne. Dostal ľudí do varu a potom to konečne prišlo- Camouflage. Ako minulý rok- super začiatok- výborný priebeh- skvelý záver. Nedá sa im nič vytknúť. Dokonca by som povedala-a tvrdila som to už minulý rok- že by si z nich Depeche Mode mohli zobrať príklad čo sa týka komunikácie s publikom a tak podobne. Nehrajú sa na hviezdy a preto ich ľudia tak berú...druhý najkrajší zážitok môjho života (prvý bol pred rokom)!!!
A možno ešte pár slov k after party. U mňa má sto bodov. Čo každého potešilo bol vstup zdarma. Podnik bol v podstate dosť veľký, obsluha bola milá až do konca, hudba výborná a na opitých žilinčanov sme si už za tie roky zvykli, takže to náladu nepokazilo.
Keby každá akcia bola aspoň takáto skvelá za chvíľu skončíme všetci na podpore…treba občas aj nejakú zlú vymyslieť!!! Inak samozrejme ďakujerm za super večer a noc.