Zajimave resene podium - u2 se musi nechat, ze jsou velmi invencni v oblasti koncertovani… Zive jsem je videl jen jednou - Pop Mart v Praze… Uz si to moc nepamatuji, ale byl jsem tenkrat docela daleko a moc jsem z toho nemel.
Zatim tech vystoupeni moc neni, zcela jiste neco prihodi - o Praze vsak pochybuji.
Novou desku celkem poslocham, ale nazor na ni je v podstate porad stejnej - solidni album, solidni pisne, trocha toho experimentu atp. Dobra deska u2.
Jak pise Monghi, jeste letos vyjde doprovodna placka - jeji styl vsak dle vseho bude zcela jiny, no nechme se prekvapit. Jak uz psal Monghi, podobne vznikla i dvojicka alb AB a Zooropa (pro me jedny z nejlepsich alb u2 - obe), ale porovnavat se to moc neda. Nevim jestli v dobe sveho vzniku AB nebylo pochopeno - muj pripad to teda nebyl, protoze to bylo v podstate album, ktere me k nim definitivne privedlo
NLOTH neni tak vyjimecne album - jeto dobra deska, ale vyjimecna neni - pozor nesrovnavam ty alba, pouze srovnavam jejich dopad na mou pozornost a ten je neporovnatelnej.