Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Práve som prišiel z koncertu z blavy.Wilder bol fantastický, vlastne to bolo lepšie ako som čakal a hlavne som videl aký velký uspech mal u všetkých ktorý tam boli,proste bolo vidieť a počuť že to má ohromný úspech! Co sa týka predkapely tá sa mi tak nepáčila že som odišiel na pizzu a vrátil sa tesne pred alanom.Ked nastúpil Alan tak to bola úplne iná trieda ako predkapela alebo front. Neviem či mal ešte niekde až taký ohlas ako dnes v blave,pretože ludia dnes večer boli ( a teda aj ja ) fakt super.A ked do toho pustil zremixované skladby od DM tak sa radosť vo všetkých ešte viac vystupňovala. No proste samá chvála na všetko, takýto ohlas na jeho vystúpenia musia v alanovy prebudiť chuť na další album,alebo snád a na niečo viac.
[ Príspevok bol upravovaný: 04 december 2010 07:58 AM vykonal Paloq2 ]
Alan bol vcera vynikajuci. Osobne stretnutie s nim bolo neuveritelne.
Len skoda, ze to skoncilo zabudnutym fotakom v taxiku , v ktorom boli super fotky. Ak ho niekto naaaaaahodou nasiel, prosim ozvite sa . Bol by som velmi vdacny…Jozef Letko 0904 88 34 33.
a tak sa pochvalim aj ja… okolo piatej sme sa dostali do saly MMC. Chvilu stojime sledujeme Alanovych videotechnikov, ako sa hrajkaju s projektorom, ked sa zrazu otvoria bocne dvere a vojde skupinka ciernoodencov… a medzi nimi Alan. Uplne v pohode, trosku unaveny… odchytia ho chalani z Madarska, co mu robia support stranok (moj odhad), s nimi sa zdravi ako stary kamos. Ale to uz naberam odvahu, drzo ho oslovim, poprosim o par minut a neskor prisiel. Trochu sa tvaril neisto, ze co po nom asi chceme. Ale ked som mu povedal, ze z vdaky, co pre nas robi, a ze prisiel na Slovensko mu kamos priniesol nejake to nase vinko, to ste mali vidiet ten pohlad! Milo prekvapeny, hned sa vyzvedal, z ktorej oblasti to je, aka to je odroda vina a podobne Este nejake tie fotecky a uz sme ho nechali tak… takze sa venoval prinesenemu syntaku a potom to zacalo… S Paulom si vsetko sami na podiu pozapajali a slovo dostala “Prey” (ani neviem kolkokrat). A pani sa prechadzali po celom priestore, pocuvali ako to kde znie a podla toho navigovali zvukara, co ako nastavit. Paul bol super, v jednom momente vbehol sam k mixpultu, hral sa s nastavenim az kym neusudil, ze je to dobre a este s Alanom presli cely priestor. Milo posobila aj Britt, Alanova asistentka (a partnerka?? sudiac podla toho, ako sa z casu na cas chytili jemne za ruky)... evidentne mala potrebu sa nejako zamestnat, vsimala si nas nejaku dobu, ako si vsetko fotime a natacame, tak na nas vybafla, ci sme z nejakeho fanklubu alebo cosi podobne Dali sme s nou rec a este nam sama zistovala veci ohladne improvizovanej tlacovky. Ta bola inak celkom prijemna… ziadne mikrofony, nic, Alan si sadol za stol a kto chcel, ten sa ho mohol pytat. Az potom dostali prilezitost slovenskej sukromne televizie… no a samotne vystupenie, tam uz ste boli.. proste, nenormalny vecer s uplne normalnym Alanom
Teším sa s vami, že večer naplnil vaše očakávania i že večer zanechal príjemné pocity a zážitky…...to vínko - super nápad, chválim.
Na túto “párty” som žiaľ nemohla prísť - to poznáte, keď sa nedá, tak sa nedá.
Ďakujem všetkým za sprostredkovanie vašich zážitkov.
stretol som Alana, podal som si nim ruku a privital hned ako vosiel do MMC, rozpraval som sa s nim, fotil som sa s nim, zohnal som mu zaujimavy stary rusky syntak Polivoks, niesol som s nim bednu so syntakom na podium, dal som mu 12 rocnu domacu palenku a CDcka, a v nedelu na moje prekvapenie osobne odpovedal na moj email. Skoro ako sen. Mily a skromny chlapik to je.