Diskusné fórum

‹ Prvá  < 8 9 10
10 z 10
The Cure
Pridané: 05. november 2022 o 03:21 PM   [ # 136 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  201
Registrovaný  2004-07-02

Hm, včera tesne pred polnocou mi ju Youtube navrhol… A urobil dobre… Po Mlčaní Jahniat som bol akýsi krehký... smile “Curevsky” dobré! 
Aspoň, že The Cure za niečo stoja v tieto ostatné dni… :(
Tak nech sa im darí! Kto vie, čo všetko ešte stihnú zahrať do konca turné?

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

When asked in 2005 about their most underrated song, Gore said: “There’s one I particularly like that got lost because it was just an extra track on [the ‘Only When I Lose Myself’] single, called ‘Surrender’.”

Pridané: 25. september 2024 o 05:56 PM   [ # 137 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  24
Registrovaný  2013-03-18

Neveril som uz… KONECNE ROBERT .. zajtra velky den a 1.11. hudobna udalost dekady

Pridané: 25. september 2024 o 09:13 PM   [ # 138 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  201
Registrovaný  2004-07-02

Ja ti neviem, ale teraz to akosi neprežívam… Keď to vyjde, tak sa na to pozriem, ale dovtedy (do dátumu skutočného vydania) to beriem na ľahkú váhu… Tých vyjadrení už bolo toľko, že keď Robert vypustí aj nejakú tú “mediálnu bombu”, tak to beriem s rezervou… Lebo Robert a jeho “náklonnosť k médiám”... Dovtedy bude verný svojmu menu (neveriaci tommy) ...

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

When asked in 2005 about their most underrated song, Gore said: “There’s one I particularly like that got lost because it was just an extra track on [the ‘Only When I Lose Myself’] single, called ‘Surrender’.”

Pridané: 27. september 2024 o 11:40 PM   [ # 139 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2013-03-18

Tento krat je to uz naozaj, tiez som bol skepticky. Vsetko je oficialne potvrdene. Ocakavania vygradoval prvy singel - Alone, znie to ako z Disintegration, co sa naplno ukazalo pri studiovej verzii. Nadhera.  Uvidime co zvysok, aj ked z koncertov uz predstavu mam, takze viem, ze sklamanie sa konat urcite nebude.

Pridané: 09. október 2024 o 09:08 PM   [ # 140 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  631
Registrovaný  2002-07-17

“A Fragile Thing” ... https://www.youtube.com/watch?v=V7sZlKuh8gA

Pridané: 03. november 2024 o 11:06 AM   [ # 141 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  234
Registrovaný  2003-07-07

tak neviem,ci prekonali samych seba,ale…mne sa novy album nesmierne paci

Pridané: 03. november 2024 o 10:37 PM   [ # 142 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-07-17

“prekonať samých seba”, to už je u takýchto kapiel prakticky nemožné ... ale to, čo predviedli na novom albume, vratane toho vsetkeho, co dali fanusikom (nielen) v Londyne, od 30.10 do 1.11.2024 ... tak to chce velku poklonu, ale doslova na kolenach ... za posledny rok sa na vsetkych z kapely nenormalne podpisal vek, ale po hudobnej stranke zostali absolutne neprekonatelni ... a dokazali to v priamom prenose z klubu Troxy ... niektore albumove skladby sice este potrebuju koncertne dozriet, ale co nasledovalo po tom, to ma davalo pri tej velkej obrazovke do kolien ... nenormalne!!!

Samotny novy album ... sice len 8 skladieb, povodne ich malo byt 13, no su vyskladane neskutocne skvele, funguju ako celok, tak aj jednotlivo a to je ten najlepsi zaklad ... ak vyjde planovana, zrejme rozluckova trilogia, bude to este velke ... dalsi album bude zrejme rovnako temny, mal by mat 9 skladieb a finale bude v popovom style ... ale zasa, Robert uz toho za svoj dlhy zivot nakecal smile

Ak by bol tento album skutocne poslednym, tak sa fakt podaril a bola by to rozlucka vo velkom style ... ale zatial to vyzera tak, ze to chce Robo zabalit na 50.vyrocie debutoveho albumu, v roku 2029, kedy bude sam oslavovat 70 ... tak mu drzme palce, nech je hlavne zdravy ....

Pridané: 06. november 2024 o 10:24 PM   [ # 143 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2013-03-18

Nahrat takyto album… uz teraz je to klasika, bez prehanania je to ten typ albumu o ktorom sa bude hovorit este o 10-30-100 rokov. Aj ked , co sa originality tyka, nie je to nic svetoborne a znie to “len” ako ten najlepsi mozny The Cure ( Do historie sa zapisali obrovskymi pismenami v tomto smere az az). Ta sila spociva v inych veciach, je to epicke, majestatne dielo co je viacero albumov od nich, ale tento je predsa len specialnejsi a rovnako specialny ako Disintegration. Vlastne vacsinu skladieb z koncertov som uz poznal, takze aj zub casu uz znacnu cast albumu preveril, aj ked studiove verzie sme poculi az teraz. AJ preto si trufam oznacit album za tak vyznamne dielo, ktore sa objektivne bude vynimat ako Abbey Road, Low, The Wall, Remain in Light, Hounds Of Love, Loveless,  Disintegration, OK Computer a tak dalej. Subjektivne sa bude u mna vynimat ako SOFAD, Ultra alebo uz spomenuty Disintegration.  Dokonaly album, ktory nabera na sile aj vplyvom externych faktorov a tejto sialenej doby, prisiel v pravy cas, balzam na dusu, s ktorym chcete byt sami a stratit sa v tomto krasnom svete Roberta Smitha. Iba zabuchnut dvere a nechat to cez seba prudit. Odpojit sa, spomalit a zdielat pocit spolupatricnosti s tym kuskom ludskosti, co este ostalo. Nieco krasne jeden z najdojimavejsich albumov ak nie najdojimavejsi album aky som kedy pocul. Robert sa hlasovo absolutne nemeni, skor mam pocit ze znie lepsie nez kedykolvek predtym, vyzorovo plus minus poslednych par rokov rovnako, na Simonovi mam pocit sa tiez vek az tak nepodpisuje. Vsetci su skveli nazivo a tato inkarnacia The Cure mi velmi vyhovuje, som strasne rad ze sa vratil Perry Bamonte a je tam opat tak trochu vzdialene spojitko aj s DM - na nom sa bohuzial ale vek podpisal extremne, bolo az srdcervuce ho obcas sledovat na vystupeni v Troxy - snad je OK.  Este keby tam je Pearl Thompson, ale nemozu tam byt uplne vsetci, je to dobre ako to je a verim buduci rok to turne naozaj bude a v zdravi si ho vychutna aj kapela aj fanusikovia. Som velmi rad ze budu samostatne koncerty, Cure si pozriem vsade na okoli z prednych rad.

Pridané: 09. november 2024 o 06:26 PM   [ # 144 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-07-17

Bohuzial, Perry na tom nebude zdravotne najlepsie, aspon sa o tom hovori uz od zaciatku posledneho turne. Na vystupeniach pre BBC posobil trochu “zivsie”. Inak, atmosferu v Troxy trochu “poznacil” Simon Gallup, ktory este aj v ten den pil jedno pivo za druhy, den predtym sa v hoteli tiez poriadne “zostrelil” ... to mam od ludi, ktory s nim v hoteli jedno pivko dali ... Simon ma evidentne dalsiu krizu ...

Pridané: 15. november 2024 o 05:51 PM   [ # 145 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Registrovaný  2013-03-18

Ano, uz na poslednom turne vypadal krehko ale teraz v Troxy to bol vyslovene srdcervuci obraz, snad to nie je nic vazne. Inak v BBC to bolo urcite lepsie to hej. Teda to co som videl, ked to vypustili, mari sa mi ze boli dva koncerty natocene.
Hm dakujem za insiderske info. Simon chcel aj odist tusim v lete ‘21 kedy sa citil zradeny podla statusu. To bol velmi neprijemny šok. Ktovie co za tym bolo, tento album napisal Robert cely sam a dostali sa tam zjavne ine skladby, na ktorych pracovali davnejsie pred rokom 2019 t.j. mozno aj nejake Simonove dema. Je to spekulacia, nech je to cokolvek chcem verit ze vztahy v kapele su uz OK.
Este som zachytil ze na tom koncerte v Troxy bolo mnoho celebrit, niektore za mna prekvapive mena, ktovie ci aj niekto z byvalych clenov kapely napriklad Lol, ale to dost pochybujem.

‹ Prvá  < 8 9 10
10 z 10

‹‹ Camouflage      Front 242 ››