Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
raz som si to slovo “googlila”, ale medzitým zabudla co znamena, tak som “googlila” teraz znova… a našla:
“Imarton je řecké slovo používáno v ortodoxním náboženství a znamená “Zhřešil jsem”. Dnes v běžné řeči užíváme tohoto slova nejvíce jako výkřik vzteku.” /je to z webu oceanskeho fanclubu/
raz som si to slovo “googlila”, ale medzitým zabudla co znamena, tak som “googlila” teraz znova… a našla:
“Imarton je řecké slovo používáno v ortodoxním náboženství a znamená “Zhřešil jsem”. Dnes v běžné řeči užíváme tohoto slova nejvíce jako výkřik vzteku.” /je to z webu oceanskeho fanclubu/
Tiez som si dal namahu a skusil to vygooglit a vyslo mi zo starogrectiny ‘zhresil som’. Ale tiez ma to naviedlo na preklad do latinciny ‘mea culpa’ co znamena ‘moja vina’.
Substance:velmi pekný článok, toto malobyt vydane na hlavnej stránke
aj ja som z Jitky unesený, radšejsom nečakal nič, ale toto bolo nadherne prekvapenie, tiežmám názor, že nikoho lepšieho by nenašli
DVD bude podla mna s najvacsou pravdepodobnostou to iste co bolo v TV, silno pochybujem (v kutiku duse sice dufam) ze by zvukovu stopu nahradili tou zivou .
na roznych diskusiach si všímam, že drvivá vačščina negativnych ohlasov na znovuzrodenie Oceanu prichádza od dievčat, podla mna to bolo kvoli tomu, že sa viac osobne ztotožnovali s predstavitelom tohoto symbolu (PM) ako s hudbou samotnou. Sami chlapci povedali, že stále dufali, že za tými 3-5 prvými radami fanatikov je tam aj niekto kto prišiel aj kvoli hudbe, nielen kvoli ním. Myslím,ale, že tak uvažuju všetci umelci
ano,Jitka nikdy nebude peter,ci uz hlasovo alebo charizmou,ale mne sa jitka ako spevacka velmi paci,v hrdle ma zlato , drzim oceanu prsty a som rad ze sa vratili,aj ked v takejto podobe. nove live CD je skvele,tak isto aj novy singel.pockajme si na avizovany novy album…...
dokument o Petrovi bol viac nez vyborny!!! Natoceny s citom a myslim, ze s dostatocnym odstupom casu. A nasledny koncert Oceanu… ako, fajn spomienka, ale… tak si nalejme cisteho vina. Hrali fakt nazivo alebo sli na half playback… ved tam neboli takmer ziadne rozdiely v porovnani s albumovymi verziami… ale to je len moj nazor. Celkovo to bol jeden absolutne skvely vecer…
Spomienky u mna pokracovali v tu noc dalej a asi ma chytila nostalgia a pustal som si par veci co mi zostali.snad niekoho fotky potesia,hlavne mladsiu generaciu ktora pozna ine single nez my